Bar a la papillota

  • 2 personnes
  • 10 mn
  • 10 mn 

    · Ingredients:

  • 2 filets de bar.
  • 1 ceba dolça.
  • 1 taronja.
  • 1 llimona.
  • 1 fonoll.
  • 1 llimona confitat
  • 10 tomàquets cirera tallats a la meitat.
  • 2 bastonets de llimona.
  • 1 petit grapat de pinyons torrats.
  • 6 branquetes d’anet.
  • 1/2 manat de cibulet i oli d’oliva

    · Preparació:

1.Enceneu el forn a 210oC (th. 7).

2. tallar els filets de la barra en tires d’ 1 cm.

3. pelar la ceba i tallar-la finament. Tallar l’herba de llimona en rodanxes fines. Pelar la taronja i la llimona viva i dividir-les en segments. Tallar el fonoll en rodanxes fines. Esbandida la llimona confitada i tallar-la en daus petits.

4. dividiu peix, verdures i fruites en dos grans quadrats de pel·lícula resistent a la cocció, i espolseu amb herbes picades, pinyons i herba llimona. Afegir unes gotes d’oli d’oliva. Tanca els Papillotes amb un filferro de cuina.

5. posar els Papillotes a la safata de coure i posar al forn durant 8 a 10 minuts. Servir calent.